Welkom

W

SchoolinWonderen organiseert (wekelijks) bijeenkomsten om samen te mediteren. Deze meditaties zijn ook online te beluisteren. Het is een initiatief in deze oververhitte tijd om rust en ruimte te ervaren en contact te maken met je intuïtie (de stem van je innerlijke gids, de Heilige Geest, God, het universum, Jezus of Boeddha). Hoe je die stem noemt is niet belangrijk. Alhoewel het etiket direct al weerstand kan oproepen, maar daarover later meer.

Wonderen kun je ervaren door een andere manier van denken. Door op een liefdevolle manier je eigen aannames te onderzoeken hoe de wereld (en dan met name jouw wereld) in elkaar zit. Dus nauwkeurig bekijken hoe jouw interne besturingssysteem werkt. Is dat gebaseerd op strijd (‘voor niets gaat de zon op’) of op angst (‘alles gaat vanzelf mis’)? Dat betekent dat je altijd alert moet zijn, doelen moet stellen, aan de slag moet. En daar is op zich niets mis mee, behalve als dat op kracht gaat, veel stress oplevert en tegen de wind in is. Er moet toch een andere manier zijn…..

SchoolinWonderen wil je laten ervaren dat er een andere manier is. Want veel van je overtuigingen zitten al heel lang in je hoofd. Zo ben je opgevoed, zo ben je groot geworden. Maar ben je zo ook wijs en gelukkig geworden? Of is het balanceren op een dun koord waar je ieder moment van af kunt vallen. Omdat ieder moment het noodlot kan toeslaan? Als je het leven doorgaans zo ervaart, ben je uitgenodigd op het feestje van je ego. De continue stem in je hoofd die altijd weet wat je beter had moet doen. En die je haarfijn kan uitleggen waarom je nu op de blaren moet zitten. Had je ook maar x, y of z moeten doen, laten, zijn of weten.

Maar er is ook een andere zienswijze, een andere stem. En dat is de stem van je hart, van je Heilige Gids. Dat is een stem die zacht fluistert. De bijbehorende ervaringen zijn die van verbondenheid, heelheid, liefde, empathie, betrokkenheid. En wie wil nu niet meer van deze ervaringen? Maar hoe dan? Dat wil SchoolinWonderen je laten ervaren.

 

Voor jou …

Als je graag in hapklare brokken spiritueel aan de slag wilt.
Als je een betere balans zoekt tussen je mind en je hart.
Als je op zoek bent naar een persoonlijke relatie met je intuïtie, je innerlijke gids, de Heilige Geest, God, het universum of de kosmos.
Als je meer vanuit liefde wilt leven en minder vanuit angst.
Als je weet dat er meer is, maar je weet niet waar je moet beginnen.
Als de Cursus in Wonderen staat te verstoffen in de kast en je hulp nodig hebt om dit gedachtegoed te onderzoeken en je eigen te maken.
Als je meer vanuit de ervaring wilt leren dan uit boeken.
Voor jou is deze site. Voor jou is het lesprogramma en de coaching ontwikkeld dat SchoolinWonderen aanbiedt. Professioneel en toegankelijk.