Wie Zijn Wij

W

 

Over Frans van der Stigchel

Voor mij was de Cursus in Wonderen een opstap naar een nieuwe carrière. Ik houd mij sinds enkele jaren bezig met de Cursus via de dialoog met de Heilige Geest. Jarenlang heb ik geoefend om deze leraar te verstaan en te vertrouwen. Ik ben hierdoor anders gaan denken over de wereld, het leven en mijzelf. Liefdevoller, meer in vrede en bovenal meer in overeenstemming met wie ik ben. Nu zie ik het als mijn levenstaak anderen te helpen hem te verstaan. Ik leid meditatie-avonden en spreekt de meditatie opnames in.

Over Eelkje Leeman

Ik heb veel zakelijke avonturen beleefd als directeur, ondernemer en impact-investeerder, maar mijn grootste avontuur is net begonnen. Ik weet dat ik leiding krijg, ik weet alleen niet altijd hoe ik moet volgen. Maar misschien is het voldoende om bereid te zijn. Iedere dag opnieuw. Ik schrijf daarover blogs en beheer samen met Anita de website.

Over Anita van der Stigchel

Sinds een paar jaar volg ik de Cursus in Wonderen en leer ik dat ik alles wat er op mijn pad komt kan benaderen vanuit angst of vanuit liefde, afhankelijk of ik luister naar wat het ego mij wil laten geloven of wat mijn innerlijke leraar me laat zien. Wat ik daarin tegenkom lees je onder Ervaringen.